Αποστολή μέσω ταχυμεταφορών (Courier) Γενική Ταχυδρομική

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το paper1.gr καθημερινά (εκτός από Σαββάτα,Κυριακές & αργίες). Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με το αριθμό  αποστολής  καθώς και σύνδεσμο (link) με την ηλεκτρονική διεύθυνση της παραγγελίας σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο μέσα από την ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής.

Η χρέωση για τα μεταφορικά είναι 5€ ανά παραγγελία και αφορά αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι υπερβολικά μεγάλη σε όγκο ή αφορά απομακρυσμένα μέρη, τότε θα υπάρξει συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών.

Για παραγγελίες 60€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε αν θέλετε, να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας , Εμμανουήλ Μπενάκη 25 στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς καμιά απολύτως χρέωση