Το χαρτοπωλείο Paper1 βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 25.


Σε ένα κατάστημα τριών ορόφων, μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη χαρτοπωλείου και ακόμα πολλές προτάσεις για δώρα και χρήσιμα αντικείμενα.
Στον χώρο μας θα βρείτε μία ιδιαίτερη γωνιά με προϊόντα μόνο για αριστερόχειρες. Έξυπνα αξεσουάρ, εργαλεία, είδη γραφής και πολλά άλλα ειδικά σχεδιασμένα για εύκολη χρήση και για να διευκολύνουν την ζωή του κάθε αριστερόχειρα. Μπορείτε να δείτε όλα τα είδη στην διεύθυνση www.aristeroxeiras.gr.
Το προσωπικό της Paper1 με πολυετή εμπειρία στον χώρο, είναι κατηρτισμένο ώστε να μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα, έχοντας πλήρη γνώση των αναγκών της αγοράς, ιδιαίτερα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές λύσεις, σε τιμές εναρμονισμένες στις τρέχουσες συνθήκες.
Πλέον είναι στην διάθεσή σας και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στο οποίο μπορείτε να δείτε όλα μας τα είδη και να παραγγείλετε με ασφάλεια. Έχουμε κατηγοριοποιήσει τα προϊόντα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός του είδους που ψάχνεται με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις.
 
Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στον φιλόξενο χώρο μας!